Suomalainen Innolift mullistaa maailman!

Alkuperäinen suomalainen Innolift on vallankumouksellinen lavakuormaaja. Sen erikoisuus on siinä, että lastaamisen jälkeen Innolift "kiipeää" ajoneuvoon. Kuljetuksen jälkeen sillä on mahdollista purkaa kuorma ja siirtää se asiakkaan tiloihin.

Jos omistat Innoliftin, et tarvitse perälaitanostinta, trukkia, pumppukärryjä, nostopuomia tai ylimääräistä miesvoimaa. Yksi mies ja Innolift riittää suorittamaan työn 10 kertaa nopeammin kuin muut ratkaisut.


01.02.2019 - Frendix täydessä työn touhussa!

Joukkomme kasvaa ja valmistimme juuri Konalaan yhden Suomen suurimmista rengasvarastoista.

Kannattaakin pitää silmällä tulevia uutisia, sillä esimerkiksi HMS varastonhallintaohjelmaan saadaan pian liitettyä tiedonkeruun mullistava renkaiden urasyvyys skanneri.


23.9.2018 - Frendix IAA messuilla Hannoverissa

Frendixin Saksan edustajat saivat vahvistusta Suomesta vuoden 2018 "IAA Driving Tomorrow" messuille. Frendixin ständillä oli koko messujen ajan kova tungos. Innoliftia kävi ihastelemassa edustajia pienistä ja isoista yrityksistä. Suorien kauppojen määrä oli ennätyksellisen suuri. Messuständi oli erittäin näyttävä. Siitä erityiskiitos Saksan myyntikonttorille!


7.8.2018 - Frendix Germany muutti uusiin tiloihin Hampuriin

Frendixin kansainvälinen myyntiverkosto laajenee ja kehittyy. Uusia toimipisteitä avataan ja nykyisiä toimipisteitä laajennetaan sekä kehitetään. Saksan toimipiste muutti uusiin isompiin tiloihin Hampuriin.


19.3.2018 - Innoliftin esittelypiste nyt Juhan Autossa Oulussa

Innolift on nyt nähtävissä myös Oulussa Juhan Autossa.
Autoliikkeessä pääset näkemään laitteen omin silmin ja kokeilemaan sitä itse. Kuvassa oleva myyntijohtaja Mika Lahtinen kertoo mielellään laitteesta lisää.


19.2.2018 - Delete helpotti ajoneuvon lastaamista Innoliftin avulla

Delete on johtava täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoaja.

"Päädyimme Innoliftiin, koska haimme uutta ratkaisua lastin lastaamiseen ja purkamiseen pakettiautoihin. Tarvitsimme pakettiautoon sopivaa laitetta ajatellen työturvallisuutta, pientä tilan tarvetta ja helppokäyttöisyyttä. Raskaiden pesureiden ja laitteiden nostaminen autoon ja pois oli saatava helpoksi ja turvalliseksi. Innolift on vastannut tarpeisiimme hyvin."

-Jari Nordlund, kalustopäällikkö


2.2.2018 - Kuljetusalan yritys Asappi valitsi Innoliftin

Asappi Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nopea ja luotettava kuljetusalan yritys, joka haluaa jatkuvasti kehittää omaa toimintaansa ja olla kuljetusalan edelläkävijä.

"Valitsimme Innoliftin pakettiautoihimme helpottamaan raskaiden kuormien lastausta ja purkua.
Innolift sopii meille loistavasti monikäyttöisyytensä ansiosta.
Kiinteää asennusta ei tarvita, joten voimme käyttää laitetta sekä varastolla että autoissa."

-Sami Kantanen Asappi Oy


11.1.2018 - Näkyvämmin tien päällä.

Frendixin uusin myyntikalustomme sai upeat teippaukset.


© 2018 FRENDIX OY